چگالی ورق گالوانیزه

چگالی ورق گالوانیزه
آچه در این مقاله می خوانید

اطلاع داشتن از میزان چگالی ورق گالوانیزه از آن جهت که به شما در آشنایی با سایر ویژگی‌ های فیزیکی و شیمیایی این محصول کمک می‌کند بسیار حائز اهمیت می‌باشد. از آنجایی که چگالی ورق گالوانیزه  باعث ایجاد ویژگی‌های مثبتی از جمله افزایش مقاومت و استحکام ورق و همچنین جلوگیری از زنگ زدگی آسان آن در شرایط مرطوب می‌شود، ‌های می‌تواند جز یکی از مولفه‌ های اصلی در هنگام خرید شناخته شود.

شما در هنگام خرید ورق گالوانیزه در صورت تمایل به محاسبه چگالی آن می‌توانید این کار را از طریق ابزارهای آنلاین مخصوص یا فرمول‌های محاسبه چگالی ورق گالوانیزه انجام دهید.

عوامل تاثیر گذار بر چگالی ورق گالوانیزه

چه عواملی بر روی چگالی ورق گالوانیزه تاثیرگذار هستند؟

یکی از مواردی که به شما در محاسبه دقیق‌ تر چگالی ورق گالوانیزه کمک می‌کند، آشنایی با برخی ویژگی‌ های شیمیایی و فیزیکی این محصول می‌باشد. از جمله خصوصیات فیزیکی و شیمیایی تاثیرگذار بر روی چگالی این ورق فلزی پرکاربرد می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

ضخامت:

ضخامت ورق‌های فلزی را می‌توان جز یکی از تاثیرگذارترین شاخص‌ها در تعیین چگالی و مقاومت آنها دانست. در هنگام خرید ورق گالیزه به این مورد توجه داشته باشید که هر چقدر ضخامت ورق بیشتر باشد چگالی آن نیز بیشتر خواهد بود.

در بحث انواع ورق‌های گالوانیزه، ورق گالوانیزه استیل از ضخامت بیشتری نسبت به سایر مدل‌ های این ورق فلزی برخوردار است بنابراین می‌توانیم به راحتی این نتیجه را بگیریم که این محصول همزمان با داشتن چگالی بیشتر از استحکام و مقاومت بیشتری در برابر ضربه و سایر فشارهای مکانیکی برخوردار می‌باشد.

نوع فولاد استفاده شده در ساخت ورق:

در خطوط تولیدی کارخانه‌ ها از فولادهای مختلفی با ویژگی‌ های فیزیکی و شیمیایی گوناگون جهت ساخت ورق‌های گالوانیزه استفاده می‌کنند. توجه داشته باشید که این فولاد های مختلف در کنار داشتن ویژگی‌ های فیزیکی و شیمیایی مختلف از چگالی‌ های مختلفی نیز برخوردار می‌باشند.

از همین رو اگر نوع فولاد استفاده شده در فرایند ساخت دو ورق گالوانیزه متفاوت باشد قطعاً چگالی این دو ورق نیز هم با یکدیگر متفاوت خواهد بود.

لایه گالوانیزه:

در فرایند تولید این ورق‌های فلزی لایه گالوانیزه لایه است که منجر به افزایش مقاومت ورق در برابر عواملی همچون رطوبت، زنگ زدگی و خوردگی می‌شود. لازم به توجه است که هر چقدر ضخامت این لایه گالوانیزه بیشتر باشد ضخامت کل ورق بیشتر خواهد بود و در نتیجه آن ورق چگالی بالاتری خواهد داشت.

نحوه و ترتیب انجام فرایند گالوانیزه:

یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار بر روی چگالی ورق گالوانیزه که ممکن است کمتر کسی به آن بپردازد، نحوه و ترتیب انجام فرایند گالوانیز است. لازم به ذکر است که هر کارخانه ممکن است نحوه و ترتیب انجام فرایند گالوانیزه متفاوتی با کارخانه دیگر داشته باشد که همین جز یکی از عوامل تاثیرگذار بر روی تفاوت چگالی ورق‌های گالوانیز می‌باشد.

محیط استفاده ورق گالوانیزه:

در رابطه با یکی از آخرین عوامل تاثیرگذار بر روی چگالی ورق گالوانیزه باید به محیط استفاده از این ورق فلزی اشاره کنیم. توجه داشته باشید که محیط استفاده هر ماده می‌تواند به صورت مستقیم بر روی ویژگی‌ های شیمیایی و فیزیکی آن از جمله چگالی تاثیرگذار باشد.

فرمول محاسبه چگالی ورق گالوانیزه چیست؟

پس از آشنایی با عوامل تاثیرگذار بر روی چگالی ورق گالوانیزه حال شما می‌توانید با استفاده از فرمول زیر به راحتی چگالی این ورق پرکاربرد فلزی را محاسبه کنید:

طول ورق موردنظر شما (متر) * عرض ورق موردنظر (میلی‌متر) * ضخامت ورق (میلی‌متر) * عدد چگالی آهن / ۱۰۰۰

همانطور که مشخصات شما برای استفاده از این فرمول به دانستن پارامترهایی از جمله طول، عرض و ضخامت ورق گالوانیزه احتیاج دارید که می‌توانید از طریق جدول وزنی ورق گالوانیزه به تمامی آنها دست پیدا کنید.

آیا در میان مدل‌ های ورق گالوانیزه تفاوت چگالی وجود دارد؟

شما پس از مطالعه در مورد ورق گالوانیزه متوجه این خواهید شد که انواع متفاوتی از این ورق در بازار های مربوطه در حال خرید و فروش هستند. با اینکه تمامی این ورق‌ ها از یک خانواده محسوب می‌شوند اما در داشتن برخی از ویژگی‌ های فیزیکی و شیمیایی با یکدیگر متفاوت هستند.

از جمله مدل‌ های ورق گالوانیزه که می‌خواهیم در این بخش از مطلب به بررسی آن بپردازیم ورق گالوانیزه استیل ۳۰۴ است. از جمله تفاوت‌ های بارز این ورق گالوانیزه با سایر مدل‌ ها چگالی بالای آن که چیزی حدود ۸ گرم بر سانتی متر مربع است، می‌باشد.

این عدد در حالی است که چگالی سایر مدل‌ های ورق گالوانیزه چیزی حدود ۷.۵۸ گرم بر سانتی متر مربع تخمین زده شده است.

چگالی بالای ورق گالوانیزه باعث ایجاد چه مزایایی در آن می‌شود؟

به جرات می‌توان گفت که وجود چگالی بالا در ورق‌های گالوانیزه به عنوان یک مزیت برای آنها محسوب می‌شود، زیرا چگالی بالا خود می‌تواند باعث بروز برخی از ویژگی‌های مثبت از جمله موارد زیر در ورق گالوانیزه شود:

  • افزایش استحکام و مقاومت در برابر ضربه
  • افزایش دوام ورق گالوانیزه در شرایط سخت
  • افزایش مقاومت ورق در برابر رطوبت
  • کاهش ریسک زنگ زدگی و خوردگی
  • افزایش دوام و طول عمر ورق
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مقالات هایرون


https://hironco.com/wp-content/uploads/2020/10/0_.png
مراحل تولید ورق فولادی و مواد اولیه

مراحل تولید ورق فولادی و مواد اولیه

بی شک، کاربرد گسترده صفحات فولادی در صنایع مختلف در سال‌های اخیر نشان دهنده توانایی یک کشور در عرصه فناوری و تولیدات است. کشور ایران نیز مانند اغلب کشورهای ...

ورق فولاد ضد زنگ و انواع آن

ورق فولاد ضد زنگ و انواع آن

ورق فولاد ضد زنگ، یکی از پرکاربردترین مواد در صنایع مختلف است؛ این ماده به دلیل مقاومت بالای خود در برابر خوردگی و زنگ زدگی، در صنایعی که در ...

میلگرد چیست؟ انواع آن کدامند چه کاربردها و مشخصاتی دارند؟

میلگرد چیست؟ انواع آن کدامند چه کاربردها و مشخصاتی دارند؟

میلگرد از اساسی‌‌ترین مصنوعات خام صنعتی به شمار می‌رود. در بسیاری از صنایع سازه، قطعه‌سازی و ماشین‌سازی میلگرد اصلی‌‌ترین خوراک خام به شمار می‌رود.میلگرد در صنایع ساخت و ...

میلگرد ساده چیست؟ انواع آن کدام است و چه کاربردهایی دارد؟

میلگرد ساده چیست؟ انواع آن کدام است و چه کاربردهایی دارد؟

میلگرد ساده یا میلگرد بدون آج از مهمترین محصولات فولادی است که در بازار آهن آلات عرضه می‌شود؛ این نوع از میلگردها دارای هیچگونه آج و یا برآمدگی بر ...

نیاز به مشاوره دارید؟


https://hironco.com/wp-content/uploads/2020/10/0_.png