جدول وزنی ورق گالوانیزه

جدول وزنی ورق گالوانیزه
آچه در این مقاله می خوانید

محاسبه وزن ورق گالوانیزه با استفاده از جدول وزنی ورق گالوانیزه از آن جهت که به شما در شناخت ویژگی‌های بیشتر ورق و اطمینان یافتن از کیفیت ورق گالوانیزه کمک می‌کند، بسیار حائز اهمیت است.

توجه داشته باشید که در هنگام خرید  این ورق فلزی اگر قصد محاسبه وزن آن از طریق جدول وزنی ورق گالوانیزه را دارید باید مجموعه اطلاعاتی از جمله طول، عرض، چگالی و ضخامت ورق را از پیش به دست آورده باشید .

همچنین لازم به ذکر است که شما می‌توانید از طریق استفاده از فرمول محاسبه وزن ورق گالوانیزه و تطابق عدد به دست آمده با عدد داخل جدول متوجه کیفیت ساخت  ورق فزی تهیه شده شود.

جدول وزن ورق گالوانیزه

ورق گالوانیزه چیست و چه کاربردی دارد؟

ورق گالوانیزه جز یکی از ورق‌های فلزی پرکاربرد در صنایع مختلف شناخته می‌شود که در خطوط تولیدی کارخانه‌ های مختلف از طریق روش نبرد گرم در حال تولید است. یکی از موارد قابل توجه در رابطه با ورق گالوانیزه را می‌توان روی اندود شدن آن پس از اتمام فرایند تولید دانست.

منظور از روی اندود شدن در مخازن بزرگی از روی غوطه ور می‌شود تا ویژگی‌ هایی از جمله مقاومت در برابر رطوبت و زنگ زدگی و همچنین جلوگیری از اکسید شدن را در خود تقویت کند.

با توجه به بارزترین ویژگی‌ که در رابطه با ورق گالوانیزه گفتیم اکنون می‌توانیم در رابطه با کاربرد های آن بهتر صحبت کنیم . ورق گالوانیزه جز یکی از ورق‌ های فلزی مناسب جهت ساخت درب و بدنه کابینت‌ها می‌باشد،  از آنجایی که این ورق فلزی در برابر رطوبت و زنگ زدگی بسیار مقاوم است می‌توان از آن بدون هیچگونه نگرانی در مکان‌ هایی که با آب در تماس هستند استفاده کرد.

همچنین در انتها در رابطه با ورق گالوانیزه باید به شما اینگونه بگوییم که طول عمر این ورق‌ ها چیزی حدود ۵۰ سال می‌باشد؛ بنابراین شما پس از خرید یک ورق گالوانیزه با کیفیت می‌توانید با اطمینان خاطر در صورت رعایت موارد نگهداری از آن تا مدت زمان طولانی استفاده کنید.

وزن هر یک متر ورق گالوانیزه چند کیلوگرم است ؟

  پیش از اینکه شما اقدام به محاسبه وزن ورق گالوانیزه از طریق فرمول یا جدول وزنی ورق گالوانیزه نمایید ابتدا باید با برخی از مشخصات ورق گالوانیزه یعنی طول، عرض، چگالی و مهم تر از همه ضخامت آن آشنایی داشته باشید.

پس از دستیابی به مشخصات ذکر شده حال می‌توانید از طریق تطابق آنها با جدول وزن ورق گالوانیزه به راحتی به وزن نهایی و قیمت تمام شده ورق گالوانیزه دست پیدا کنید:

ردیفطول (متر)عرض (متر) ضخامت (میلی متر)وزن (کیلوگرم)
۱۲۱۰.۳۴.۸
۲۲.۵۱.۲۵۰.۳۷.۵
۳۲۱۰.۴۶.۴
۴۲.۵۱.۲۵۰.۴۱۰
۵۲۱۰.۵۸
۶۲.۵۱.۲۵۰.۵۱۲.۵
۷۲۱۰.۶۹.۶
۸۲.۵۱.۲۵۰.۶۱۵
۹۲۱۰.۷۱۱.۲
۱۰۲.۵۱.۲۵۰.۷۱۷.۵
۱۱۲۱۰.۸۱۲.۸
۱۲۲.۵۱.۲۵۰.۸۲۰
۱۳۲۱۰.۹۱۴.۴
۱۴۲.۵۱.۲۵۰.۹۲۲.۵
۱۵۲۱۱۱۶
۱۶۲.۵۱.۲۵۱۲۵
۱۷۲۱۱.۲۵۲۰
۱۸۲.۵۱.۲۵۱.۲۵۳۱.۲۵
۱۹۲۱۱.۵۱۲۴
۲۰۲.۵۱.۲۵۱.۵۳۷.۵
۲۱۲۱۲۳۲
۲۲۲.۵۱.۲۵۲۵۰
۲۳۲۱۲.۵۴۰
۲۴۲.۵۱.۲۵۲.۵۶۲.۵
۲۵۲۱۳۴۸
۲۶۲.۵۱.۲۵۳۷۵
۲۷۲۱۳.۵۵۶
۲۸۲.۵۱.۲۵۳.۵۸۷.۵
۲۹۲۱۴۶۴
۳۰۲.۵۱.۲۵۴۱۰۰
۳۱۲۱۴.۵۷۲
۳۲۲.۵۱.۲۵۴.۵۱۱۲.۵
۳۳۲۱۵۸۰
۳۴۲.۵۱.۲۵۵۱۲۵
۳۵رول۱۰.۳
۳۶رول۱.۲۵۰.۳
۳۷رول۱۰.۴
۳۸رول۱.۲۵۰.۴
۳۹رول۱۰.۵
۴۰رول۱.۲۵۰.۵
۴۱رول۱۰.۶
۴۲رول۱.۲۵۰.۶
۴۳رول۱۰.۷
۴۴رول۱.۲۵۰.۷
۴۵رول۱۰.۸
۴۶رول۱.۲۵۰.۸
۴۷رول۱۰.۹
۴۸رول۱.۲۵۰.۹
۴۹رول۱۱
۵۰رول۱.۲۵۱
۵۱رول۱۱.۲۵
۵۲رول۱.۲۵۱.۲۵
۵۳رول۱۱.۵
۵۴رول۱.۲۵۱.۵
۵۵رول۱۲
۵۶رول۱.۲۵۲
۵۷رول۱۲.۵
۵۸رول۱.۲۵۲.۵

فرمول محاسبه وزن ورق گالوانیزه چیست؟

محاسبه وزن ورق گالوانیزه

۲ (mm) × عرض ورق (m) × طول ورق (m) × ۷.۸۶ = وزن ورق گالوانیزه ۲ میل (Kg)

آشنایی با نحوه محاسبه وزن ورق گالوانیزه بر اساس سایز

هنگامی که شما به قصد خرید ورق گالوانیزه وارد بازارهای خرید و فروش این مقطع فولادی شوید، در همان ابتدا متوجه این خواهید شد که این ورق در ابعاد مختلفی موجود و قابل تهیه است. لازم به ذکر است که همین ابعاد مختلف ورق گالوانیزه یکی از عوامل موثر در هنگام نحوه محاسبه وزن آن می‌باشد از همین رو ما در این بخش از مطلب قصد داریم شما را با نحوه محاسبه وزن ورق گالوانیزه بر اساس سایز آن آشنا نماییم:

محاسبه وزن ورق گالوانیزه ۶ متری:

یکی از رایج‌ترین مدل‌های ارائه ورق گالوانیزه به شکل رول می‌باشد اما گاهی اوقات تهیه کنندگان این محصول مشتاق به تهیه آن به شکل شیت می‌باشد. اگر  قرار بر این باشد که ورق‌های گالوانیزه به شکل شیت به بازارهای خرید و فروش این محصول ارائه شوند معمولا در سایز ۶ متری که یکی از محبوب‌ترین سایزهای شیت است، تولید می‌شوند.

شما هنگام خرید ورق گالوانیزه ۶ متری اگر قصد محاسبه وزن آن را دارید می‌توانید از طریق استفاده از فرمول زیر، به وزن دقیق این محصول دست پیدا کنید:

ضخامت ورق (mm) × عرض ورق (m) × ۶ (m) × ۷.۸۶ = وزن ورق گالوانیزه ۶ متری (Kg)

وزن ورق گالوانیزه ۲ میل:

اگر یک تخفیف جزئی در رابطه با انواع ورق گالوانیزه های موجود در بازار انجام دهید، متوجه این خواهید شد که این ورق فلزی پرکاربرد با ضخامت های مختلفی در حال ارائه به مشتریان است. در میان تمامی ضخامت های موجود برای این ورق، ورق گالوانیزه ۲ میل از محبوبیت بالا تری برخوردار است‌.

اگر شما هم جز یکی از طرفداران و خریداران این ورق هستید، می‌توانید از طریق فرمول زیر اقدام به محاسبه وزن آن نمایید:

۲ (mm) × عرض ورق (m) × طول ورق (m) × ۷.۸۶ = وزن ورق گالوانیزه ۲ میل (Kg)

در کنار استفاده از این فرمول به این نکته توجه داشته باشید که وزن ورق گالوانیزه ۲ میل به طور معمول در بازه ۳۱.۴۴ الی ۴۹.۱۳ کیلوگرم قرار دارد. بنابراین اگر عدد بدست آمده توسط شما در این بازه بود به این معنی است که شما یک ورق گالوانیزه با کیفیت را خریداری کرده‌اید.

آیا مدل ورق گالوانیزه بر روی وزن و قیمت آن تاثیرگذار است؟

در هنگام محاسبه وزن یک مقطع فولادی عواملی همچون طول، عرض، چگالی و شکل فیزیکی محصول می‌توانند به صورت مستقیم بر روی وزن آن تاثیرگذار باشند. از این رو شما پس از تهیه ورق گالوانیزه علاوه بر توجه به ابعاد آن باید به نوع و ویژگی‌ های فیزیکی آن نیز دقت نمایید.

ورق گالوانیزه کرکره ای و ورق گالوانیزه ذوزنقه ای

وزن ورق گالوانیزه کرکره‌ ای:

ورق گالوانیز کرکره‌ای جز یکی از مدل‌های پر استفاده ورق گالوانیزه است که در صنعت ساخت و ساز درب‌های کرکره‌ ای کاربرد بسیار بالایی دارد. توجه داشته باشید که شما جهت محاسبه وزن ورق گالوانیزه کرکره‌ ای می‌توانید از همان فرمول اصلی  محاسبه وزن ورق گالوانیزه استفاده کنید اما توجه داشته باشید که با وجود یکسان بودن وزن شما باید هزینه بیشتری را برای تهیه این و گالوانیزه بپردازید.

باید این نکته را به شما خاطرنشان کنیم که هزینه اضافی‌ تری که شما برای تهیه ورق گالوانیزه کرکره‌ ای می‌پردازید مربوط به هزینه‌ های خمکاری این ورق می‌باشد.

وزن ورق گالوانیزه ذوزنقه‌ ای:

همانند وزن ورق گالوانیزه کرکره‌ ای وزن ورق گالوانیزه ذوزنقه‌ ای نیز از طریق همان فرمول اصلی  محاسبه وزن ورق گالوانیزه انجام می‌شود:

وزن ورق گالوانیزه = طول ورق (میلی متر) * عرض ورق (میلی متر) *ضخامت (میلی متر)* چگالی ورق (گرم بر سانتی‌متر مکعب)

اما مجدداً باید این نکته را خاطرنشان داشته باشید که  قیمت ورق گالوانیزه ذوزنقه‌ ای به علت وجود چکش کاری‌ ها و برجستگی‌ های ذوزنقه مانند نسبت به قیمت ورق گالوانیزه معمولی مقداری بالاتر است.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مقالات هایرون


https://hironco.com/wp-content/uploads/2020/10/0_.png
مراحل تولید ورق فولادی و مواد اولیه

مراحل تولید ورق فولادی و مواد اولیه

بی شک، کاربرد گسترده صفحات فولادی در صنایع مختلف در سال‌های اخیر نشان دهنده توانایی یک کشور در عرصه فناوری و تولیدات است. کشور ایران نیز مانند اغلب کشورهای ...

ورق فولاد ضد زنگ و انواع آن

ورق فولاد ضد زنگ و انواع آن

ورق فولاد ضد زنگ، یکی از پرکاربردترین مواد در صنایع مختلف است؛ این ماده به دلیل مقاومت بالای خود در برابر خوردگی و زنگ زدگی، در صنایعی که در ...

میلگرد چیست؟ انواع آن کدامند چه کاربردها و مشخصاتی دارند؟

میلگرد چیست؟ انواع آن کدامند چه کاربردها و مشخصاتی دارند؟

میلگرد از اساسی‌‌ترین مصنوعات خام صنعتی به شمار می‌رود. در بسیاری از صنایع سازه، قطعه‌سازی و ماشین‌سازی میلگرد اصلی‌‌ترین خوراک خام به شمار می‌رود.میلگرد در صنایع ساخت و ...

میلگرد ساده چیست؟ انواع آن کدام است و چه کاربردهایی دارد؟

میلگرد ساده چیست؟ انواع آن کدام است و چه کاربردهایی دارد؟

میلگرد ساده یا میلگرد بدون آج از مهمترین محصولات فولادی است که در بازار آهن آلات عرضه می‌شود؛ این نوع از میلگردها دارای هیچگونه آج و یا برآمدگی بر ...

نیاز به مشاوره دارید؟


https://hironco.com/wp-content/uploads/2020/10/0_.png