قیمت ورق سیاه
قیمتهای درج شده در سایت، بدون احتساب ۱۰% مالیات بر ارزش افزوده میباشند.
قیمت ورق سیاه فولاد مبارکه
قیمت ورق سیاه کاویان
قیمت ورق سیاه اکسین اهواز
قیمت ورق سیاه گیلان
قیمت ورق سیاه قطعات
نیاز به مشاوره دارید؟
ورق سیاه که اصطلاحا به آن بیلت کربن استیل نیز گفته میشود جز یکی از صفحات فولادی پرکاربرد در صنایع مختلف شمرده میشود. اگر شما جهت خرید ورق سیاه یا فروش ورق سیاه سری به بازارهای خرید و فروش آهن بزنید متوجه این خواهید شد که قیمت ورق سیاه تحت تاثیر عوامل مختلفی در بازارهای فروش دچار نوسان است.
ورق سیاه یا بیلت کربن استیل به دلیل داشتن ویژگی هایی از جمله انعطاف پذیری مناسب در عین داشتن استحکام بالا توانسته محبوبیت بسیار بالایی را در میان صاحبان صنایع و پروژه های مختلف برای خود به وجود بیاورد که همین امر در قیمت ورق سیاه تاثیر بسزایی گذاشته است.
آشنایی با عوامل تاثیرگذار بر روی قیمت ورق سیاه میتواند تا حد بسیار زیادی به شما در کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با این محصول و همچنین مدیریت بودجه کمک کند.
دلیل نامگذاری ورق سیاه چیست؟
پیش از آنکه شما را با عوامل تاثیرگذار بر روی قیمت ورق سیاه آشنا نماییم میخواهیم ابتدا در رابطه با دلیل نامگذاری ورق سیاه به این اسم صحبت کنیم.
از جمله روش های تولید ورق سیاه در خطوط تولید، روش نورد گرم است که در آن شمش یا بیلت فولادی تهیه شده در معرض دمای ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار میگیرد. اعمال حرارت بالا به این محصول در حین فرایند تولید منجر میشود تا سطح آن از حالتی درخشنده به حالتی مات، تیره و کدر تبدیل شود.
با توجه به شکل ظاهری این محصول که به دلیل اعمال حرارت بالا بر روی آن به وجود آمده است آن را با نام ورق سیاه در کارخانهها و خطوط تولید و همچنین صنایع مختلف میشناسند.
ورق سیاه صنعتی:
ورق سیاه صنعتی یکی از انواع مدل های ورق سیاه است که با روش نورد گرم تولید میشود و دارای دو نوع ST37 و ST52 است. اگر بخواهیم در رابطه با ویژگی این دو نوع ورق سیاه صنعتی صحبت کنیم باید در ابتدا بگوییم که هر دوی این مدل ها از مقاومت بسیار بالای برخوردار هستند.
در کنار مقاومت بالا که یکی از ویژگی های مشترک این دو ورق سیاه صنعتی است باید گفت که ورق سیاه ST37 از نرمی و انعطاف پذیری بیشتری نسبت به ورق سیاه ST52 برخوردار است که همین امر موجب شده از ورق سیاه صنعتی ST52 در فرایندهای ساخت و سازی بیشتر استفاده شود.
اگر بخواهیم در رابطه با کاربردهای کلی ورق سیاه صحبت کنیم باید اینگونه بگوییم که از این دو ورق سیاه در صنایعی همچون پتروشیمی، سدسازی، تانکرسازی و همچنین صنعت ساخت سازه های فلزی استفاده میکنند.
ورق سیاه معمولی:
ورق سیاه معمولی نیز یکی از مدلهای موجود ورق سیاه است که با توجه به مقدار کربن و آلیاژ فولاد به کار رفته در ساختار تشکیل دهنده اش در دو نوع ST37 و ST52 موجود میباشد.
این مورد را به خاطر داشته باشید که علاوه بر تفاوت در نوع کربن و آلیاژ فولاد به کار رفته در ورق سیاه معمولی عوامل دیگری همچون تغییر در مقدار عناصر فسفر، گوگرد، سیلیسیم و منگنز باعث ایجاد تغییر کاربری در دو نوع موجود ورق سیاه معمولی یعنی گرید ST37 و گرید ST52 شده است.
آشنایی با نحوه عرضه ورق سیاه در بازار
در قسمت قبلی مطلب تلاش بر این داشتیم تا شما را با انواع مختلف ورق سیاههای در حال تولید در خطوط تولید آشنا کنیم. در این بخش از مطلب میخواهیم به بررسی این بپردازیم که کارخانه های تولید ورق سیاه چگونه این محصولات ر بدست مشتریان میرسانند:
ورق سیاه به شکل کلاف یا رول:
همانطور که از اسم ارائه این محصول مشخص است باید گفت که در آن ورق سیاههای صنعتی یا ورق سیاههای معمولی به شکل یک کلاف یا رول پیچیده میشوند و به همین دلیل میتوان این نتیجه را گرفت که در این روش ارائه هیچ نوع محدودیت طولی برای ورق سیاهها وجود ندارد.
در کنار نداشتن محدودیت طولی در ورق سیاههای کلافی باید گفت که شما باید با توجه به نوع مصرف خود آنها را با یک عرض از پیش تعیین شده تهیه نمایید.
ورق سیاههایی که به شکل کلافی یا رولی وارد بازار میشوند معمولاً در عرض های ۱، ۱.۲۵، ۱.۵۰ و ۲ متری موجود هستند و ضخامت آنها در بازه ۱.۵ الی ۱۵ میلیمتری متغیر است.
ورق سیاه به شکل شیت یا فابریک:
یکی از تفاوتهای بسیار مشخص میان ورق سیاههایی که به شکل کلاف وارد بازارهای فروش میشوند و ورق سیاههایی که به شکل شیت موجود هستند این است که ابعاد ورق سیاه شیت یا فابریک مطابق با نیازهای فرد تهیه کننده تنظیم میشود.
جهت تهیه ورق سیاه به شکل شیت یا فابریک طرز تهیه کننده باید مشخصات مد نظر خود را اعم از طول، عرض و ضخامت را به کارخانه تولید کننده ورق سیاه بدهد و سپس محصول خود را با ویژگیهای گفته شده تحویل بگیرد.
با توجه به سفارشی بودن ابعاد ورق سیاه شیت یا فابریک باید این را گفت که شما میتوانید این نوع ورق سیاه را به صورت آماده نیز در بازارهای فروش تهیه نمایید. اگر بخواهیم در رابطه با ابعاد ورق سیاه شیت یا فابریک صحبت کنیم باید گفت که این نوع ورق سیاه معمولاً در ابعاد ۱ در ۲ متر، ۱.۵ در ۲.۵ متر، ۱ در ۶ متر، ۱.۵ در ۶ متر، ۲ در ۶ متر و ۲ در ۱۲ متر موجود میباشد.
نحوه محاسبه وزن ورق سیاه به چه صورت است؟
همانند سایر مقاطع فولادی وزن ورق سیاه را میتوان جز یکی از مهمترین فاکتورهای تاثیرگذار بر روی قیمت ورق سیاه در نظر گرفت. شما با استفاده از فرمول زیر و همچنین دانستن برخی از ویژگیهای ورق که هنگام خرید با آن آشنا میشوید و میتوانید به راحتی وزن ورق سیاه و در نهایت قیمت ورق سیاه را محاسبه کنید:
وزن (کیلوگرم) = طول (متر) × عرض (متر) × ضخامت (میلیمتر) × چگالی آهن
همچنین لازم به توجه است که جدول زیر با ذکر برخی از ویژگیهای ورق سیاه میتواند به شما در محاسبه قیمت ورق سیاه کمک بسزایی کند:
معرفی عوامل تاثیرگذار بر قیمت ورق سیاه
اگر قصد خرید ورق سیاه یا فروش ورق سیاه در بازارهای خرید و فروش آهن را دارید باید به این توجه داشته باشید عوامل بسیار زیادی هستند که میتوانند بر روی قیمت ورق سیاه تاثیرگذار باشند. آشنایی با این عوامل تاثیرگذار پیش از خرید یا فروش این محصول فولادی میتواند به شما در مدیریت بهینه بودجه کمک شایانی کنند .
در قسمت ذیل از این بخش از مطلب سعی کردیم تا در رابطه با مهمترین عوامل تاثیرگذار بر روی قیمت ورق سیاه صحبت کنیم:
قیمت مواد اولیه:
همانطور که در قسمتهای قبلی مطلب به آن پرداخته ایم ورق سیاه تشکیل شده از آلیاژها و عناصر مختلفی است که قیمت و فراوانی هر یک از آنها از جمله موارد تاثیرگذار بر روی قیمت ورق سیاه خواهد بود. در واقع باید این چنین گفت که رخ دادن نوسان قیمتی در مواد اولیه تشکیل دهنده ورق سیاه یکی از اولین و مهمترین عوامل تاثیرگذار بر روی قیمت این محصول است.
میزان عرضه و تقاضا:
میزان عرضه و تقاضا نه تنها بر روی قیمت ورق سیاه بلکه تقریباً بر روی قیمت تمامی اجناس موجود در بازار تاثیرگذار است. در هنگام محاسبه قیمت ورق سیاه یا سایر اجناس فولادی موجود در بازار این مورد را به خاطر داشته باشید که افزایش تقاضا و کاهش میزان تولید میتواند یکی از مهم ترین دلایل افزایش قیمت باشد.
تکنولوژی ساخت ورق سیاه:
هر چقدر که یک کارخانه در خطوط تولیدی خود از تکنولوژی ها و فناوری های پیشرفته تری جهت تولید ورق سیاه استفاده کند، قیمت ورق سیاه تولید شده در آن کارخانه نیز بالاتر خواهد بود.
استفاده از تکنولوژی ها و فناوریهای به روز در ساخت ورق سیاه منجر به این میشود تا کیفیت محصول تولید شده در انتها تا میزان قابل توجهی بالاتر برود.
شرایط حمل و نقل:
پس از خرید این ورق نورد گرم از کارخانه یا بازارهای ارائه دهنده این محصول شرایط حمل و نقل آن به محل مدنظر از جمله عواملی است که بر روی قیمت ورق سیاه تاثیرگذار خواهد بود. طبیعتاً هرچه شرایط اقلیمی برای انتقال ورق سیاه به محل مورد نظر سختتر باشد شما باید هزینه بیشتری را برای آن پرداخت کنید.
توجه داشته باشید که شرایط حمل و نقل علاوه بر خرید یکی از عوامل تاثیرگذار بر روی قیمت فروش ورق سیاه نیز خواهد بود. شما پس از فروش ورق سیاه باید تمامی شرایط انتقال این محصول به مکان تعیین شده را در نظر بگیرید و سپس هزینه نهایی به مشتری خود اعلام کنید.
نوسانات ارزی:
به دلیل در ارتباط بودن ارزش ارز ملی با ارزهای خارج از کشور بروز نوسان در بازارهای ارزی خارج از کشور میتواند به صورت مستقیم بر روی ارزش ارز ملی تاثیرگذار باشد. در این حالت کاهش یا افزایش ارزش ارز ملی میتواند بر روی خطوط تولید و بازارهای خرید و فروش اجناس آهنی و سایر اجناس به صورت مستقیم تاثیرگذار باشد.
مراحل تولید ورق سیاه به چه صورت است؟
ورق سیاه به عنوان یک ورق فولادی پرکاربرد با روش نورد گرم در خطوط تولید برخی از کارخانههای شناخته شده درون کشور در حال تولید میباشد. از آنجایی که ورق سیاه کاربردهای بسیار گستردهای در صنایع گوناگون دارد، تمامی مراحل تولید آن باید با نهایت دقت انجام شود.
ایجاد خطای هر چند کوچک در یکی از مراحل تولید ورق سیاه میتواند باعث ایجاد اختلال در ویژگی ها و کاربردهای این محصول شود. از جمله مراحل تولید این ورق در کارخانه های تولید ورق سیاه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
مرحله اول: آماده سازی مواد اولیه
اگر پیش از خرید ورق سیاه میخواهید کمی اطلاعات در رابطه با نحوه تولید آن به دست بیاورید باید به شما بگوییم که اولین مرحله تولید این ورق فولادی پرکاربرد این است که موادی از جمله فولاد، آلومینیوم، مس و عناصر مختلفی از جمله گوگرد، فسفر و منگنز باید به شکل شمشهای بزرگ تهیه شوند.
مرحله دوم: رسیدن به تبلور
دومین مرحله تولید ورق سیاه ورود شمشها یا بیلتهای فولادی به درون کوره های پیشگرم بلند است. توجه داشته باشید که شمش ها یا بیلت ها در این کوره به بالاترین نقطه از دمای تبلور میرسند تا انعطاف پذیری مطلوب برای سایر مراحل را به دست بیاورند.
مرحله سوم: تصفیه شدن
مرحله تصفیه شدن به منظور تولید آلیاژ در ورق سیاه انجام میشود. هرچه این مرحله با دقت بالاتری انجام شود و آلیاژهای بیشتر و با کیفیتتری را تولید کند در انتها قیمت ورق سیاه تولید شده نیز بالاتر خواهد بود.
جهت انجام مرحله تصفیه چدن کنورتور ال دی کوره ای استفاده میکنند. این کوره با دمیدن اکسیژن خالص با فشار زیاد بر روی مواد مذاب باعث رخ دادن یک سری از واکنش های شیمیایی و در نهایت تولید آلیاژ میشود .
مرحله چهارم: ریختهگری
منظور از مرحله ریخته گری در مراحل تولید ورق سیاه این است که شمش های فولادی ذوب شده پس از گذراندن مرحله تصفیه باید از طریق یک پاتیل به درون قالب های موجود در ماشین ریخته گری، سرازیر شود.
در رابطه با ماشین ریختهگری نیز باید اینگونه گفت که این ماشین دارای قالب هایی به شکل نوار مستطیل است که ضخامت هر یک از آنها ۲۰ سانتیمتر میباشد. فولاد مذاب پس از قرار گرفتن در این قالبها با گذر کردن جریان آب خنک کمی از دمای خود را از دست میدهد .
مرحله پنجم:نورد گرم
شما پس از مراجعه به بازارهای خرید یا فروش ورق سیاه متوجه این خواهید شد که یکی از رایج ترین روش های تولید این ورق فولادی پر استفاده روش نورد گرم است.
اگر بخواهیم کمی در رابطه با این روش توضیح دهیم باید گفت که در این مرحله شمشهای فولادی که پس از مرحله تصفیه مرحله ریخته گری تولید شدهاند درون کوره هایی جهت شکل پذیری قرار میگیرند.
شایان به توجه است که در این مرحله از تولید ورق سیاه جهت آنکه ورق سیاهها به ضخامت مورد نظر برسند باید از زیر غلطکهای تعیین کننده ضخامت عبور کنند و سپس وارد مرحله خنک کاری شوند.
مرحله ششم: خنک کاری
همانطور که در مرحله قبل کمی به آن پرداختیم پس از اینکه شمش های فولادی تصفیه شده طی فرایند نورد گرم و عبور از غلطک به ضخامت مد نظر رسیدن باید وارد مرحله خنک کاری شوند.
همانطور که از اسم این مرحله پیداست در آن دمای ورق سیاه های تولید شده باید تا حد مشخصی در یک بازه زمانی معین پایین بیاید تا این قطعه فولادی به صورت کامل سرد و منقبض شود.
یکی از نکات لازم به توجه در رابطه با مرحله خنک کاری این است که در این مرحله ورق سیاه در اثر سرد شدن کمی منقبض میشود که همین امر میتواند تا حد بسیار کمی بر روی ابعاد مختلف آن از جمله طول و عرض تاثیرگذار باشد.
مرحله هفتم:برشکاری و بسته بندی
اگر قصد خرید ورق سیاه را دارید در رابطه با مراحل تولید آن باید به شما اینگونه بگوییم که یکی از آخرین مراحل تولید برش کاری و بسته بندی است. ورق سیاههای مد نظر پس از اینکه مرحله خنککاری را با موفقیت پشت سر گذاشتند حال باید در خطوط مربوط به طول و عرض مورد نظر برش داده شوند و سپس وارد بازارهای فروش ورق سیاه شوند.
مرحله برشکاری همان مرحله ای است که مشخص میکند ورق سیاه ها باید به صورت رولی یا به صورت فابریک وارد بازارهای فروش ورق سیاه شود. همچنین لازم به توجه است که مشخص شدن طول و عرض ورق سیاهها در این مرحله بر روی قیمت ورق سیاه نیز تاثیرگذار خواهد بود.
آیا تولید ورق سیاه به روش نورد سرد امکانپذیر است؟
در قسمت فوق مطلب هنگامی که داشتیم در رابطه با مراحل تولید ورق سیاه صحبت میکردیم به این اشاره کردیم که یکی از مراحل تولید این ورق فولادی پرکاربرد مرحله نورد سرد است. اما اگر شما قصد خرید ورق سیاه را دارید یا میخواهید کمی در رابطه با این محصول اطلاعات به دست بیاورید ممکن است برای شما جای سوال باشد که آیا تولید ورق سیاه به روش نورد سرد امکانپذیر است؟
پاسخ این سوال مطرح شده در رابطه با روش تولید ورق سیاه مثبت است و برخی از خطوط تولید این محصول اقدام به تولید ورق سیاه با به کارگیری روش نورد سرد کرده اند.
یکی از تفاوتهای بارز میان روش نورد سرد با نورد گرم، همانطور که از اسمش پیداست این است که در روش نورد ورق سیاه برخی از مراحل تولید خود را از در یک محیط با دمایی بسیار پایین تر از محیط انجام نورد گرم میگذراند.
برای اینکه ورق سیاه مطابق با روش نورد نورد تولید شود ابتدا شمشهای فولادی باید با گذراندن فرایند نورد گرم مقداری از ضخامت خود را از دست بدهند. سپس غلطک های بسیار سرد از روی ورق های فولادی عبور میکنند تا از طریق فشار وارده بر آنها بتوانند ویژگی هایی همچون طول و ضخامت را در آنها تعیین کند.
با توجه به مواردی که در رابطه با این روش گفته شد باید این نتیجه را بگیریم که تولید ورق سیاه به روش نورد سرد نیاز به زمان طولانی تری نسبت به روش نورد گرم دارد. زیرا یک شمش فولادی علاوه بر گذراندن تمامی مراحل فرایند نورد سرد باید برخی از مراحل نورد گرم را نیز پشت سر بگذارد.
استاندارد های ساخت ورق سیاه چیست؟
این مورد را به خاطر داشته باشید که کاربردهای ورق سیاه در صنایع مختلف بسیار گسترده میباشد از همین رو باید استانداردهای مختلفی جهت ساخت این مقطع فولادی پرکاربرد وجود داشته باشد تا آن را برای استفاده در صنایع و کاربردهای مختلف مناسب سازد.
لازم به توجه است که استانداردهای به کار رفته در فرایند ساخت ورق سیاه میتواند تا حدی بر روی قیمت ورق سیاه نیز تاثیرگذار باشد. از جمله این استانداردها میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
استاندارد ASTM A36:
ورق سیاه ساخته شده با استاندارد ASTM A36 از جمله ورق سیاه هایی است که میتوان از آن در پروژه های ساخت و سازی سبک و عمومی استفاده نمود.
استاندارد ASTM A572:
از جمله صنایع استفاده ورق سیاه میتوانیم به صنعت ساخت و ساز سازه های سنگین اشاره کنیم. اگر شما به عنوان یک صاحب ملک یا مهندس پروژه ساخت و سازی سنگین قصد پیشبرد فعالیت های خود را با استفاده از ورق سیاه دارید باید به این دقت کنید که ورق سیاه تهیه شده توسط شما از استاندارد ASTM A572 برخوردار باشد.
استاندارد ASTM A516:
یکی از صنایعی که فعالیت و پیشرفت خود را در گرو وجود ورق سیاه میباشد، صنعت نفت و گاز است. مدیران پروژه اگر قصد استفاده از ورق سیاه در صنعت نفت و گاز را دارند در هنگام خرید ورق سیاه باید این را در نظر بگیرم که یکی از ویژگی های این ورق سیاه استفاده از استاندارد ASTM A516 در آن باشد.
استاندارد EN 10025:
اگر در هنگام خرید ورق سیاه متوجه این شدید که ورق سیاه شما از این استاندارد برخوردار است باید به شما بگوییم که یکی از ویژگی های بارز محصول تهیه شده توسط شما استحکام بالای آن میباشد.
استاندارد ASTM A36:
استاندارد JIS G3101 یکی از استانداردهای موجود در کشور ژاپن برای تولید ورق سیاه میباشد. وجود این استاندارد در فرایند تولید ورق سیاه علاوه بر موارد ذکر شده آن را برای استفاده های گوناگون دیگر مناسب میسازد.
آشنایی با کاربردهای ورق سیاه
اگر سری به بازارهای خرید و فروش ورق سیاه بزنید متوجه این خواهید شد که این محصول جهت استفاده در کاربردهای مختلفی توسط مشتریان خریداری میشود که در این بخش قصد بررسی برخی از این کاربردها را داریم:
صنعت ساخت مقاطع فولادی:
صنعت ساخت مقاطع فولادی از جمله صنایعی از که تا حد بسیار زیادی پیشرفت خود را مدیون وجود ورق سیاه میباشد. مقاطع فولادی مختلفی از جمله نبشی، ناودانی، ورق های پانچ، سپری، لوله و قوطی با استفاده از ورق سیاه در صنعت ساخت مقاطع فولادی تولید میشوند.
صنعت ساختمان سازی:
یکی از عمده ترین موارد خرید ورق سیاه مربوط به استفاده از آن در صنعت ساختمان سازی است؛ به طوری که میتوان گفت ورق سیاه نقش چشمگیری در ساخت درب و پنجره و پروفیل نوع z موجود در استادیوم ها، ساختمانه ای مسکونی، ساختمان های تجاری، انبار ها ایستگاهها دارد.
صنعت خودروسازی:
توجه داشته باشید که در صنعت خودروسازی استفاده از ورق سیاه نقش بسیار مهمی در ساخت بدنه خودرو ها دارد، به طوری که از آن در ساخت شاسی و چهارچوب یک خودرو استفاده میکنند. همچنین لازم به ذکر است که علاوه بر بدنه و چهارچوب خودرو ورق سیاه در ساخت تجهیزات و قطعات جانبی خودرو نیز کاربرد دارد.
در رابطه با صنعت خودروسازی این مورد را به خاطر داشته باشید که افزایش قیمت ورق سیاه میتواند یکی از عوامل تاثیرگذار بر روی افزایش قیمت خودروها در نظر گرفته شود.
صنعت کشاورزی:
در صنعت کشاورزی تجهیزات بسیار مختلفی مورد استفاده قرار میگیرند که ورق سیاه در فرایند ساخت بسیاری از آنها نقش چشمگیری دارد. سیلو ها، انبار ها، سیستم های آبیاری و… از جمله مواردی هستند که کاربرد خود را تا حد بسیار زیادی مدیون وجود ورق سیاه میباشند.
صنعت نظامی:
در نگاه اول استفاده از ورق سیاه در صنعت نظامی ممکن است کمی عجیب به نظر برسد اما باید گفت که در صنایع نظامی جهت ساخت کامیون های نظامی، هلیکوپتر های نظامی، جت های نظامی و تانک ها از ورق سیاه استفاده میکنند.
همچنین لازم به توجه است که علاوه بر موارد ذکر شده از ورق سیاه جهت ساخت برخی از تجهیزات نظامی مانند تفنگ ها نیز استفاده خواهد شد.
صنایع استراتژیک:
منظور از صنایع استراتژیک صنایعی هستند که در آنها فرایند های مختلفی جهت راهبرد یک هدف اصلی و بلند مدت در حال انجام است.
از جمله صنایع استراتژیک که تا حد بسیار زیادی وجود و عملکرد خود را مدیون استفاده از ورق سیاه هستند میتوان به صنعت کشتی سازی، صنعت سدسازی، صنعت هوافضا، صنعت نفت و صنعت گاز و پتروشیمی اشاره کرد.
مزایای استفاده از ورق سیاه در صنایع مختلف چیست؟
با مطالعه قسمتهای پیشین مطلب به راحتی میتوانید این نتیجه را بگیرید که ورق سیاه کاربردهای بسیار گستردهای در صنایع گوناگون دارد که این امر نشان دهنده مزایای بسیار زیاد این محصول است. از جمله مزایای خرید ورق سیاه و استفاده از آن در صنایع مختلف میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- مقاومت و استحکام بالا
- قدرت انعطاف پذیری و ارتجاع پذیری مناسب
- قابلیت ماشین کاری
- قابلیت جوشکاری
معایب استفاده از ورق سیاه در صنایع
پیش از خرید و محاسبه قیمت ورق سیاه اگر میخواهید در رابطه با برخی از ویژگی های منفی آن نیز اطلاع به دست بیاوریم باید به شما بگوییم که یکی از عیب های ورق سیاه عدم مقاومت مناسب آن در برابر رطوبت و زنگ زدگی است.
اگر شما قصد استفاده از ورق زیاد در محیط های پربارش و مرطوب را دارید جهت سوخت نشدن هزینه پرداخت شده در رابطه با این محصول و همچنین استفاده از آن به مدت طولانی تر توصیه میکنیم تا حتماً آن را با استفاده از روش های مقاوم سازی در برابر رطوبت و خوردگی مقاوم سازید.
در این حالت استفاده نکردن از روشهای ذکر شده منجر به این میشود تا شما پس از مدت کوتاهی از اتمام پروژه خود مجبور به صرف هزینه های گزاف در رابطه با تعمیر آنها نمایید.